Vishandel Noordzee Centrum
Nieuwe Ginnekenstraat 8
4811 NR  Breda
T. 076-5215777

Vishandel Noordzee Ginneken
Prins Hendrikstraat 167
4835 PN Breda
T. 076-5658172

Vishandel Noordzee Ginneken in de Prins Hendrikstraat heeft een metamorfose ondergaan.

In juni 2014 openden Bert en Anita Loonen hun tweede Noordzee winkel aan de Prins Hendrikstraat in Breda. Al bij de opening van deze winkel was het een grote wens om de winkel een complete metamorfose te laten ondergaan. En deze wens is februari 2016 vervult. Na een grondige verbouwing staat er nu ook in het Ginneken een moderne visspeciaalzaak met een uitgekiend assortment met visgerechten, voorgerechten en natuurlijk een prachtig assortiment verse vis.

Vishandel Noordzee Ginneken in de Prins Hendrikstraat heeft een metamorfose ondergaan.

‘Begin 2014 kregen we een niet te missen kans,’ begint Bert Loonen, ‘er werd ons een viswinkel ter overname aangeboden op nog geen 5 minuten rijden van onze huidige winkel. Een uitdaging, dat zeker, want de winkel voldeed nog lang niet aan de hoge eisen die wij stellen aan de inrichting en het assortiment. Maar de locatie en de vaste klantenkring heeft ons overgehaald om deze uitdaging met groot enthousiasme aan te gaan.’

 

Al vanaf het begin ontbreekt het volgens Bert en Anita nog aan de juiste aankleding van de winkel. ‘Vergelijk het maar met onze winkel aan de Nieuwe Ginnekenstraat. Dat plaatje is compleet, het ademt de kwaliteit en service die we onze klanten willen bieden. Hoog tijd om die sfeer ook in deze tweede viswinkel te gaan brengen.’ En dat staat gepland vanaf zaterdag 13 februari. Die dag opent de viswinkel aan de Prins Hendrikstraat tijdelijk voor de laatste keer haar deuren. ‘We gaan een compleet andere uitstraling krijgen. Het steriel witte uiterlijk gaat aan de kant, we krijgen meer sfeer en beleving. Dat krijgen we door onder andere de vloer, vitrine en plafond te vernieuwen.’

Ambacht schrijven we bij Vishandel Noordzee met een hoofdletter A. Om die reden fileren wij veel vissoorten zelf om U een constante hoogwaardige kwaliteit aan te kunnen bieden. Om diezelfde reden maken wij onze traiteurgerechten allemaal in onze eigen keuken. Alleen op die manier weten wij dat wat wij voor U maken ook zo op uw bord beland. Wij staan garant voor kwaliteit.

Mensen die bij Noordzee Traiterie en Visspecialiteiten binnen stappen voelen zich direct thuis. Daar doen wij met ons hele team ons best voor. Met klantvriendelijke medewerkers en een aantrekkelijke presentatie van ons assortiment. Zoals de kant-en-klaar hoek, verse vis en natuurlijk onze heerlijke gebakken visproducten. Regelmatig maken klanten gebruik van onze zitjes om meteen te genieten van een gebakken visje, of een belegd broodje.

Onze verse producten worden dagelijks aangevoerd. Een echte blikvanger is de levende Canadese kreeft in het  homarium naast onze toonbank, verser kan het niet!

Vishandel Noordzee Centrum
Nieuwe Ginnekenstraat 8
4811 NR  Breda
T. 076-5215777

Vishandel Noordzee Ginneken
Prins Hendrikstraat 167
4835 PN Breda
T. 076-5658172

Openingstijden Centrum
Ma & di gesloten
Wo t/m vr 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Openingstijden Ginneken
Maandag gesloten
Di t/m vr 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten